Jimmy Wouterse (Falk Bouwsystemen) bouwt aan duurzame toekomst


FALK Sandwichpanelen


Niet iedere medewerker is een peperdure iPhone ‘waard’. Zeker in de bouwsector gaat er nog wel eens iets kapot en een toestel van ruim duizend euro vervangen is niet ideaal. Reden om te kiezen voor alternatieven die én goedkoop én eenvoudig te bestellen zijn. Zo denkt Jimmy Wouterse, systeembeheerder van Falk Bouwsystemen, er ook over. Lees hier de ervaringen van de ICT-man van Falk Bouwsystemen.


Een passend toestel voor elk budget

Het online portaal is een belangrijk onderdeel van Forza Refurbished en ook Jimmy is hierover te spreken. Wouterse: “Via de reseller portal kunnen wij kijken wat er op voorraad is en wat de prijzen zijn. Op die manier kunnen we precies zien waar we aan toe zijn en wat we kunnen gaan bestellen. Eigenlijk heel makkelijk dus.” Jimmy geeft ook dat de portal met name handig is door de verschillende tarieven goed in kaart te brengen. “Vanuit ons bedrijf hebben we een limiet hoeveel een toestel mag kosten. Op basis van dat budget kunnen we filteren in het iPhone-overzicht. Zo zien we precies welk model wij zouden kunnen aanschaffen om onder het limiet te blijven. Op die manier doen wij altijd de bestelling.”

Met een vast budget maakt Jimmy eenvoudig een selectie welke toestellen er ingekocht kunnen worden. “Toevallig is de iPhone 7 net goedkoper geworden waardoor dat model onder onze limiet valt. Dus nu kunnen we de 7 gaan aanschaffen in plaats van het voorgaande iPhone 6S-model.” Ook is Jimmy van plan om in de toekomst ‘oude’ toestellen in te leveren via Verkoop aan Forza. “We hebben nog niet heel veel oude toestellen teruggekregen, hetgeen ook weer een goed teken is.”


Redenen om voor refurbished te kiezen

Als sinds Jimmy werkzaam is bij Falk Bouwsystemen wordt er gekozen voor refurbished smartphones van Forza. “Dat heeft twee redenen”, laat Jimmy weten. “Allereerst is prijs natuurlijk belangrijk. Als je kijkt naar de nieuwe toestellen, ben je snel een heleboel geld kwijt. Daarnaast werken we veel met productiemedewerkers die nog wel eens hun telefoon laten vallen. Dan vervang ik liever een telefoon van twee-, driehonderd euro dan een telefoon van duizend euro.”


Lovend over het gemak van Forza Refurbished

De prettige samenwerking tussen Falk Bouwsystemen en Forza Refurbished zal volgens Jimmy nog lange tijd aanhouden. Wouterse licht toe: “De prijs/kwaliteit verhouding is voor ons dé reden om bij Forza te blijven. Wij hebben gewoon mensen in dienst die wel eens zo’n toestel laten vallen of ergens tegenaan stoten. Als zoiets gebeurt is dat voor ons qua prijs beter te behappen dan een gloednieuw toestel. Ik zou Forza Refurbished dus absoluut aanraden aan andere bedrijven en ondernemers.”

Een andere reden om voor Forza te kiezen is het bestelgemak, zo laat Jimmy weten. “Bestellen kost mij letterlijk 1 minuut. Ik hoef dus niet elke keer te bellen als ik iets wil bestellen. Dat kost namelijk weer tijd, en tijd hebben we allemaal te kort. De reseller portal is gewoon erg efficiënt.” Volgens Jimmy ook zeker een reden om niet over te stappen naar een andere refurbished-aanbieder. 


Over Falk Bouwsystemen

Al ruim 10 jaar produceert en levert Falk Bouwsystemen unieke dak- en gevelsystemen. Met slimme en duurzame oplossingen biedt Falk Bouwsystemen de juiste materialen voor de Nederlandse bouwsector. Hierin speelt tijd- en kostenbesparing een centrale rol, maar óók duurzaamheid. Zowel in de producten zelf, als in de bedrijfsvoering.


Zelf het gemak van refurbished ervaren? Neem dan contact op met een van de accountmanagers van Forza Refurbished.


salesteam forza

Salesteam Forza Refurbished


Email: Stuur een mailtje

Telefoon: Neem telefonisch contact op


Forza Refurbished is één van de grootste refurbished Apple-partijen in de Benelux.Onze devices worden geleverd aan onder meer: KPN, Makro, Vanden Borre, Bol.com en Telfort.