iPad Pro 12.9 Inch 2018

iPad Pro 12.9 refurbished

De iPad Pro 12.9 inch uit 2018 heeft de benaming ‘Pro’ niet voor niets gekregen. Het is een echte krachtpatser en het is dé Apple tablet voor grafisch vormgevers, gamers en voor mensen die een laptop willen vervangen voor een iPad. Refurbished is de iPad Pro 12.9 nét zo goed én een stuk voordeliger dan nieuw.

De iPad Pro 12.9 refurbished heeft enorm veel beeldscherm

De iPad Pro 2018 wordt ook wel iPad Pro 11 inch of iPad Pro 12.9 inch genoemd. Dat komt omdat de tablet in twee beeldschermformaten beschikbaar is. Bij Forza kun je de iPad Pro 12.9 inch refurbished kopen. Het beeldscherm is 32.25 cm groot, loopt van rand tot rand en is gemaakt van Liquid Retina. Dit is het meest geavanceerde Lcd-scherm dat Apple tot nu toe gemaakt heeft. Liquid Retina ververst het beeld snel en reageert snel op aanraking. Hoe je de tablet ook vasthoudt en wat je ook wilt doen, op het beeldscherm van de iPad Pro 12.9 inch uit 2018 vind je meteen je weg.

De iPad Pro 12.9 inch heeft één en al power

De iPad Pro 12.9 refurbished beschikt over een A12X Bionic-chip. Deze chip is enorm energiezuinig en tilt de prestaties naar een heel hoog niveau. Volgens Apple maakt de chip de iPad Pro 2018 sneller dan 92% van de laptops van andere merken. Dit maakt de tablet uitermate geschikt voor krachtige apps als Photoshop, maar kun je ook moeiteloos twee apps naast elkaar tegelijkertijd gebruiken. De chip staat garant voor 2x snellere graphics, waardoor de tablet ideaal is voor augmented reality en het spelen van veeleisende games. De processor maakt gebruik van machine learning om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om een lang verhaal kort te houden: de iPad Pro 12.9 refurbished is sneller dan de meeste pc-laptops.

De iPad Pro 12.9 inch is veelzijdiger dan een computer

Op iPad Pro 12.9 refurbished vind je een USB-C aansluiting. Hierdoor kun je een extern display, camera, draadloze muis of ander accessoire op de tablet aansluiten. Je kunt er zelfs je iPhone mee opladen. Ook kun je het Smart Keyboard (toetsenbord) aansluiten en gebruikmaken van de Apple Pencil 2. Met deze stylus pen kun je o.a. bestanden onderteken en ontwerpen schetsen. De pen ondersteunt tikbewegingen. Door met je vinger op de pen te tikken, kun je wisselen tussen bijvoorbeeld een pen en een gum. De refurbished iPad Pro 12.9 inch uit 2018 is dus een stuk veelzijdiger in gebruik dan een computer.

Twee geweldige camera’s én Face ID

De iPad Pro 12.9 inch beschikt over een 12-megapixel camera aan de voor-en achterkant. Of je nu wilt Facetimen, een selfie wilt maken of bestanden moet scannen; de camera’s leggen alles haarscherp vast. Video’s maak je in 4K Ultra-HD en de iPad heeft zelfs Face ID. Hiermee ontgrendel je de tablet door ernaar te kijken. Het is de veiligste vorm om al je bestanden en media veilig te houden.

De iPad Pro 12.9 refurbished is handzamer dan ooit

De iPad Pro 2018 heeft niet alleen verbluffende specificaties, ook aan het uiterlijk is gedacht. Met 5.9 mm is het de dunste iPad van Apple tot nu toe en hij is ook maar 468 gram zwaar. De hoeken zijn een stuk rechter dan gebruikelijk en heeft hierdoor veel weg van de iPhone 5. Het voordeel: een strak design dat lekker in de hand ligt.

iPad Pro 12.9 inch refurbished kopen

De iPad Pro 12.9 is refurbished een stuk voordeliger dan nieuw en wordt bovendien geleverd met twee jaar garantie en gratis laadaccessoires. Je kunt dus direct met de iPad aan de slag. Mocht er binnen twee jaar onverhoopt een technisch mankement plaatsvinden, dan wordt dit binnen enkele dagen door ons gerepareerd. Je bent de tablet dus nooit langer dan een week kwijt, wel zo prettig. Bij Forza Refurbished kun je voor een betaalbare prijs genieten van alle voordelen van de iPad Pro 2018.