Macbook Pro banner

2 artikel(en)

2 artikel(en)

MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 128GB 4GB Ram
 999,-

 724,-

MJVE2LL/A

Bouwjaar
Early 2015
Processor
Core i5
Type Opslag
Flash (SSD)
MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 256GB 4GB Ram
 1.199,-

 784,-

MJVG2LL/A

Bouwjaar
Early 2015
Processor
Core i5
Type Opslag
Flash (SSD)


2 artikel(en)

2 artikel(en)

MacBook Air 13 inch

Ben jij op zoek naar een betaalbare Apple laptop? Dan is de MacBook Air 13 inch wat voor jou. De refurbished MacBook Air 13 inch heeft een gewicht van 1,35 kg, is erg dun en dat maakt het dus de perfecte laptop voor onderweg. Ook heeft deze MacBook een batterijduur die tot 12 uur meegaat, zo kun je onderweg of thuis lekker lang doorwerken of films kijken zonder in de buurt te blijven van een stopcontact. Het prachtige design dankt de refurbished MacBook Air 13 inch aan de aluminium behuizing, dit maakt deze laptop ook nog eens extra stevig. Dankzij de SSD-opslag is de MacBook Air vele malen sneller dan een ‘gewone’ 5400-rpm notebookschrijf. Zo komt deze laptop direct uit sluimerstand en binnen enkele seconden opgestart.

MacBook Air 13 inch


Refurbished MacBook Air 13 inch kopen

Wil je een MacBook Air kopen, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe MacBook? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished MacBook Air 13 inch! In vergelijking met de aanschafprijs van een nieuwe MacBook, kun je een hele hoop geld besparen door te kiezen voor een refurbished MacBook Air 13 inch. Naast een betaalbaarder alternatief én de standaard twee jaar garantie bij aankoop, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu! Dit omdat de MacBooks opnieuw gebruikt kunnen worden en dus een tweede leven krijgen. Bij ons vind je een goedkope MacBook en dat met de allerhoogste kwaliteit!


Refurbished MacBook Air 13 inch vs Refurbished MacBook Pro 13 inch

Forza Refurbished verkoopt zowel de refurbished MacBook Air 13 inch als de refurbished MacBook Pro 13 inch. De belangrijkste verschillen tussen deze twee type laptops is dat de MacBook Air de ideale laptop is voor je dagelijkse werkzaamheden (mailen, internetten, films kijken) en een batterijduur heeft tot wel 12 uur, terwijl de MacBook Pro is bedoeld voor het zwaardere werk, denk aan het draaien van grafisch veeleisende videogames of het werken met zware videobewerking programma’s (programma’s als PhotoShop zijn geschikt voor beide laptops). Beide laptops hebben uiteraard een geweldig design, wat we gewend zijn van Apple. Dus bepaal goed voor jezelf waar jij je refurbished MacBook voor gaat gebruiken en kies vervolgens het type wat het beste bij jou past.


De voordelen van een refurbished MacBook Air 13 inch bij Forza Refurbished

Wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Air 13 inch van Forza Refurbished, bespaar je niet alleen een hoop geld op je aankoop, maar profiteer je van nog veel meer voordelen:

  • Standaard twee jaar garantie op je aankoop;
  • MacBook Air 13” is inclusief laad accessoires;
  • Voor elk budget een refurbished MacBook;
  • Gecontroleerd en gereviseerd door technici;
  • Duurzaam voor het milieu door hergebruik;MacBook air 13 inch sleeve

Dankzij onze technici en zijn de MacBooks van Forza Refurbished inhoudelijk 100% technisch in orde. Het verschil ten opzichte van een nieuwe MacBook zit ‘m vooral aan de kleine gebruikssporen aan de buitenkant. Afhankelijk of je kiest voor een A-grade, B-grade of C-grade is het slim om hier een sleeve bij te kopen. Hiermee bescherm je jouw MacBook Air tegen stof, vuil, krassen en andere schade.


Aansluitingen MacBook Air 13”

De MacBook Air 13” heeft de volgende aansluitingen: MagSafe 2, twee USB 3-poorten, één Thunderbolt 2 poort, een koptelefoonaansluiting en een sleuf voor geheugenkaarten.

MacBook Air 13 inch aansluitingen