Maandelijkse Archieven: Februari 2019

  • Hoe Forza de veiligheid van haar toestellen garandeert
    Hoe Forza de veiligheid van haar toestellen garandeert
    Februari 27, 2019 — 5 min

    Zoals eerder te lezen was, zijn er verschillende manieren om je iPhone te beveiligen. Maar hoe zit dat met de veiligheid van toestellen zelf? Is refurbished Apple wel betrouwbaar en waar moet je op letten bij de aanschaf van een refurbished toestel? Lees hier hoe Forza Refurbished haar toestellen beveiligt en hoe wij de hoogste kwaliteit refurbished Apple garanderen.

    Verder lezen
  • kinderopvang partou gaat ook voor refurbished iphone en ipad
    Referentie Frank Kuijper van Partou Kinderopvang
    Februari 27, 2019 — 5 min
    Goede communicatie is onmisbaar binnen (grote) organisaties. Desondanks wordt er onnodig veel geld uitgegeven aan gloednieuwe toestellen, die niet of nauwelijks gebruikt worden. Dat kan een stuk slimmer vindt Frank Kuijper, ICT manager van Partou Kinderopvang. Het fenomeen refurbished is voor hem bekend terrein.
    Verder lezen
  • milieuvervuiling-door-e-waste
    E-waste: de grootste en snelst groeiende milieuvervuiler ter wereld
    Februari 26, 2019 — 5 min
    Het nieuwste toestel, wie wil dat nou niet? Maar wist je dat al deze nieuwe elektronica er ook voor zorgt dat de aarde steeds meer vervuild raakt? Je leest het in dit blog.
    Verder lezen
  • hoe ziet een refurbished iphone eruit
    Hoe ziet een refurbished iPhone eruit?
    Februari 26, 2019 — 5 min
    Het ene refurbished toestel ziet er zo goed als nieuw uit, terwijl het andere toestel gebruikerssporen kan hebben. In dit blog zie je hoe onze iPhones er over het algemeen uit zien.
    Verder lezen
  • sim kaarten
    Wat is het verschil tussen een micro- en macro simkaart?
    Februari 25, 2019 — 5 min
    De nano-simkaart is tegenwoordig nog de enige simkaart in gebruik. Benieuwd naar de verschillen t.o.v. voorgaande simkaarten? Lees dan dit blog.
    Verder lezen
  • iphone zwart vervangen 4 jaar
    iPhone pas na 4 jaar vervangen
    Februari 21, 2019 — 5 min
    Zoals het er nu uitziet zal in 2019 16% van de iPhone-gebruikers upgraden naar een nieuwer toestel. De verkoop van nieuwe devices stagneert. Tegelijkertijd blijft ons smartphonegebruik gelijk. Dé voornaamste reden voor deze stagnatie: de levensduur van smartphones. Volgens Toni Sacconaghi, analist van Bernstein Research, worden iPhones vandaag de dag pas na vier jaar (of zelfs nog later) vervangen. Apple’s verkoopcijfers gaan het dus naar verwachting zwaar krijgen, maar wat betekent dat voor refurbished?
    Verder lezen
  • wat is augmented reality
    Wat is Augmented Reality?
    Februari 13, 2019 — 5 min
    De term 'Augmented Reality' komt steeds vaker voorbij. Maar wat is het nu eigenlijk? In dit artikel vind je alle informatie die je moet weten.
    Verder lezen
  • Geruchten ipad 2019
    ipad 2019
    Alles over iPad 2019: wat te verwachten van de nieuwe Apple iPad?
    Februari 11, 2019 — 5 min

    Apple-fans wachten met smart op de komst van een nieuw Apple-device. Hoewel Apple er zelf weinig over loslaat, wordt er volgens tech-guru Mark Gurman (Bloomberg) in maart een nieuwe iPad aangekondigd. Benieuwd wat we kunnen verwachten van deze nieuwe tablet? Lees hier alles over de verwachtingen van de iPad 2019.

    Verder lezen
  • Zakelijke markt kiest voor duurzaamheid
    Zakelijke markt kiest voor duurzaamheid
    Februari 11, 2019 — 5 min

    Zelfsturende auto’s, pakketpost door drones en oordopje die live een vreemde taal vertalen. De wereld om ons heen wordt steeds slimmer. Dat hebben we met name te danken aan de groeiende markt van elektronische devices. Smartphones, laptops en tablets hebben ons leven op verschillende gebieden verrijkt en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Helaas heeft die stroom aan nieuwe tech ook een keerzijde. In dit artikel gaan we dieper in op verduurzaming in de zakelijke markt door middel van refurbished.

    Verder lezen
  • Nederlandse iPhone gebruikers blijven trouw aan Apple
    Nederlandse iPhone gebruikers blijven trouw aan Apple
    Februari 08, 2019 — 5 min

    Hoewel Apple-fans minder vaak voor de winkels liggen om het nieuwste toestel te bemachtigen, liegen de cijfers er niet om: Apple heeft de meest trouwe achterban. Uit recentelijk onderzoek van Telecompaper is namelijk gebleken dat iPhone gebruikers in Nederland niet snel zullen kiezen voor een ander smartphonemerk. Maar liefst 87 procent van iPhone bezitters in Nederland geeft namelijk aan opnieuw te kiezen voor een iPhone, als het huidige toestel vervangen moet worden. Na Apple is het Samsung die een nummer twee-positie pakt met 85%, gevolgd door Huawei (76%).

    Verder lezen
  • Pagina
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?