Jouw zakelijke MacBook vind je bij Forza


Veel bedrijven verkiezen een laptop boven een vaste pc. Dat is niet zonder reden, want een laptop sluit je eenvoudig op meerdere beeldschermen aan en je neemt hem eenvoudig overal mee naartoe. Het maakt flexwerken en thuiswerken mogelijk, iets wat steeds belangrijker gevonden wordt. Een Apple Macbook is uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Maar waarom is dat zo? En welke MacBook past het beste bij jouw manier van werken? Je leest het in dit artikel.

MacBook zakelijk gebruiken

Waarom een MacBook kopen voor zakelijk gebruik?

Een MacBook maakt als enige laptop gebruik van Apple’s eigen besturingssysteem MacOS. Het grote voordeel hiervan is dat de hardware van de laptop volledig afgestemd kan worden op de software. Hierdoor ontstaat een naadloze samenwerking en zal je niet snel last hebben van virussen of een laptop die trager wordt. Dat maakt van de MacBook een enorm sterk, snel en duurzaam device. Daar komt bij dat een MacBook naadloos samenwerkt met andere Apple-devices. Dankzij Apple Ecosysteem ontstaat een gezamenlijk netwerk tussen meerdere Apple-devices en kun je enorm gebruiksvriendelijk, effectief en snel werken.

Bij Forza koop je een MacBook refurbished. Een MacBook die door de eerste eigenaar wordt afgeschreven kan nog eenvoudig een tweede ronde mee. Veel mensen zijn echter terughoudend om het over te kopen omdat je nooit weet wat je met tweedehands in huis haalt. Dankzij refurbished weet je dat wel. Onder hoge en strenge kwaliteitseisen van Forza en het Keurmerk Refurbished wordt de MacBook professioneel in topconditie teruggebracht en kan het voor een scherpe prijs aangeboden worden. Een refurbished MacBook is technisch van topniveau, twintig tot zestig procent voordeliger én goed voor het milieu.

Welke MacBook kopen?

Refurbished MacBook Pro

Bij Forza kun je een MacBook Air en een MacBook Pro refurbished kopen. Deze twee MacBooks hebben verschillen. De Macbook Air is bedoeld voor mensen die een compacte laptop zoeken die licht van gewicht is en niet erg krachtig hoeft te zijn. De MacBook Air is verkrijgbaar met een 11- en 13-inch beeldscherm en is vooral bedoeld voor de meest uiteenlopende basistaken. Denk hierbij aan razendsnel internetten, e-mail en agendabeheer en multitasken. Wil je ook zware grafische taken als foto- en videobewerking gedaan krijgen? Dan past de Macbook Pro beter in je straatje. Het is een krachtige laptop voor grafisch gebruik en beschikt over een 13- en 15- inch beeldscherm.

Neem ook processor werkgeheugen en opslag in acht

Zowel de MacBook Air als de MacBook Pro kun je in meerdere varianten kopen. Verschillen vind je terug in onder andere de processor en het werkgeheugen. Zo is de standaard Core i5 processor goed te gebruiken voor razendsnel internetten en multitasking. Indien je kiest voor de Core i7 processor is de MacBook beter opgewassen tegen grafische toepassingen. Daarnaast heb je MacBooks in 4GB, 8GB en zelfs 16GB werkgeheugen. 4GB heb je minimaal nodig voor basisgebruik en 8GB of meer is aan te raden voor grafische toepassingen.

Welke variant je ook kiest, ze maken allemaal gebruik van een SSD opslag. Hierdoor start de MacBook snel op, starten geïnstalleerde programma’s snel op, is de MacBook geluidloos én is het energiezuinig. Je kunt dus snel werken en lang op een accu vooruit. Dat is wel zo prettig als je niet op je werkplek zit. De opslagcapaciteit bedraagt in de meeste gevallen 256GB of 512GB. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte.

Refurbished MacBook zakelijk kopen

Nu je weet welke MacBook het beste bij je past, komt de volgende vraag. Wil je het volledige bedrag betalen voor een nieuwe MacBook of kies je ervoor om een refurbished MacBook te kopen zodat je geld bespaart én duurzaam bezig bent? Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een MacBook Pro- of MacBook Air-aanbieding, maar de kans dat je deze vindt is niet erg groot. Wanneer je toch geld wilt besparen op je nieuwe Apple laptop, raden wij je aan om een refurbished MacBook te kopen. De refurbished MacBooks van Forza Refurbished zijn van de hoogste refurbished kwaliteit, erg scherp geprijsd en uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Daar komt bij dat je 24 maanden garantie krijgt op je aankoop en gratis laadaccessoires meegeleverd krijgt.