Maandelijkse Archieven: Juli 2017

  • iPhone 6 vs iPhone 6 Plus
    Juli 27, 2017 — 5 min

    In 2014 kwamen dan eindelijk de langverwachte iPhone 6 en de iPhone 6 Plus uit. Op het eerste gezicht is er één duidelijk verschil: het formaat. De iPhone 6 Plus is een stuk groter dan de iPhone 6. Echter zijn er nog meer verschillen die je niet gelijk kunt zien. Daarom vertellen wij je in dit artikel graag wat meer over de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus en de belangrijkste verschillen.

    Verder lezen
  • 5 redenen waarom je zou moeten kiezen voor een iPhone 6
    Juli 27, 2017 — 5 min

    De iPhone 6 kwam in Nederland op 26 september 2014 uit en werd tegelijk geïntroduceerd met de iPhone 6 Plus en de Apple Watch. Deze waren allen erg gewild. Dit kwam mede door het grotere scherm en het hogere aantal pixels. Maar de iPhone 6 heeft nog meer voordelen. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de iPhone 6 en de voordelen van dit model Apple iPhone. Kortom, 5 redenen om te kiezen voor een iPhone 6.

    Verder lezen
  • iPhone 6 Plus
    10 dingen die je nog niet wist over de iPhone 6 Plus
    Juli 27, 2017 — 5 min

    De iPhone 6 Plus is één van de nieuwste modellen van Apple en is razend populair. Dit komt mede door het grote scherm, de krachtige processor en de geweldige camera. Er zijn echter een aantal dingen die (bijna) niemand weet over de iPhone 6 Plus. Deze verborgen weetjes over de iPhone 6 Plus geven wij graag prijs. Daarom vertellen wij in dit artikel alles wat je moet weten over de iPhone 6 Plus.

    Verder lezen
  • Prepaid simkaart populair bij groot deel Nederlanders
    Prepaid simkaart populair bij groot deel Nederlanders
    Juli 27, 2017 — 5 min

    Abonnementen lijken steeds vaker uit de gratie te raken bij smartphonegebruikers. De prepaid simkaart lijkt terug van weggeweest en wij snappen wel waarom. Uit onderzoek van Telecompaper blijkt dat maar liefst 33% van alle Nederlanders een prepaid simkaart heeft. Wel is het grootste gedeelte van deze gebruikers 60-plusser.

    Verder lezen
  • Man met tablet
    In 2015 meer huishoudens met tablet dan desktop
    Juli 27, 2017 — 5 min

    Het CBS bracht onlangs naar buiten dat huishoudens in Nederland in 2015 voor het eerst meer tablets dan desktop-pc's hadden. Zo had ruim 58 procent van alle huishoudens een tablet in 2015 in tegenstelling tot 50 procent desktop-pc's.

    Verder lezen
  • iPhone games
    De populairste iPhone games van augustus
    Juli 27, 2017 — 5 min

    Wil jij meegaan met de laatste trends? Dan kun je de populairste iPhone games van augustus natuurlijk niet missen! Wij vertellen je in dit artikel welke games het meest zijn gedownload en veel worden gespeeld. Uiteenlopend van games die gebruik maken van virtual reality tot woordenspelletjes, je vindt ze tussen de populairste games van augustus.

    Verder lezen
  • Refurbished iPhone van Forza
    Waarom de refurbished smartphone zo’n succes is
    Juli 27, 2017 — 5 min

    Wanneer je de nieuwste iPhone wil kopen ben je al snel zo’n € 800 kwijt. Verrassend genoeg zijn er genoeg mensen die dit er voor over hebben. Veel mensen staan zelfs uren in de rij om één van de eerste exemplaren te bemachtigen en betalen hier dus grof geld voor. Echter, er zijn steeds meer mensen die niet langer niet een dergelijk bedrag willen uitgeven aan de nieuwste smartphone.

    Verder lezen
  • refurbished phone 6
    Tips voor het kopen van een iPhone
    Juli 27, 2017 — 5 min

    De iPhone is een populaire smartphone en dat is niet voor niets. De Apple iPhone ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens een goede telefoon. Wanneer je een nieuwe smartphone wilt kopen en je oog is gevallen op een iPhone zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Een iPhone kopen is een leuk moment. Nu zijn er nog een aantal keuzes die je moet maken voordat je jouw nieuwe iPhone eindelijk in huis hebt.

    Verder lezen
  • erben wennemars en refurbished keurmerk
    Erben Wennemars verbindt zich aan Het Keurmerk van de Leeuw
    Juli 27, 2017 — 5 min

    Als ex-topsporter die ook nog best vaak op televisie verschijnt krijg ik bijna wekelijks aanbiedingen om me te verbinden aan een merk. Gebruikelijk sla ik die aanbiedingen af. In het geval van Forza Refurbished en Het Keurmerk van de Leeuw lag dat net even wat anders. Met de producten van Forza heb ik daadwerkelijk iets. Zoals iedere Nederlander houd ook ik van gadgets. Mijn iPad bijvoorbeeld kleeft zowat aan mijn handen, zo vaak gebruik ik dat apparaat.

    Verder lezen
  • campagne erben voor refurbished
    87% Nederlanders wil de nieuwste iPhone niet
    Juli 27, 2017 — 5 min

    Breda, 27 oktober - Erben Wennemars voert de nieuwe campagne aan van Forza Refurbished voor herbruikte iPhones die morgen van start gaat. Hij is niet de enige Nederlander die niet bereid is de hoofdprijs te betalen voor de iPhone 7. Uit representatief onderzoek door marktonderzoeksbureau Markteffect onder bijna 1.000 Nederlanders, geeft 87% aan de iPhone niet te willen hebben. De prijs blijkt voor deze groep de grootste bottleneck te zijn (84%).

    Verder lezen
  • Pagina
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?