Alles over de iPhone 11

Overweeg je om de iPhone 11 refurbished aan te schaffen bij Forza, maar wil je eerst van A tot Z weten wat je met dit toestel in huis haalt? Dan ben je hier aan het goede adres. Lees alles over het grote beeldscherm, het fenomenale camerasysteem, de krachtige processor en meer. Ook vergelijken we de iPhone 11 met meerdere iPhones, zodat jij voor jezelf kunt bepalen of de iPhone 11 geschikt is voor jou.


Groot toestel- en beeldschermformaat

Toestel- en beeldschermformaat iPhone 11

De iPhone 11 is een relatief groot toestel en beschikt dan ook over een groot en nagenoeg randloos LCD-beeldscherm. Is het scherm groot genoeg of juist te groot voor jou? En wat zijn de voor- en nadelen van Apple’s LCD-scherm?


Een kleurrijke achterkant, ondersteunt draadloos opladen

Kleuren en design iPhone 11

De iPhone 11 kun je in zes vrolijke kleuren kopen. De glazen achterkant ziet er stijlvol uit én heeft een zinvolle functie: het ondersteunt draadloos opladen. Bekijk welke kleur bij jou past en lees alles over het draadloos opladen van de iPhone 11.


Een stel hele goede camera’s

iPhone 11 camera

De iPhone 11 is met zijn goede dual-camerasysteem een uitblinker op cameragebied te noemen. Ten opzichte van zijn voorgangers is de camera écht verbeterd en dat levert mooi beeldmateriaal op. Welke nieuwe camerafuncties heb je tot je beschikking en hoe doet de iPhone 11-camera het ten opzichte van andere iPhones?


A13-processor, geschikt voor het zware werk

A13-processor iPhone 11

Als je kracht, snelheid en batterijduur enorm belangrijk vindt, moet je bij de iPhone 11 zijn. Dit toestel wordt aangestuurd door de A13-chip. Deze chip is razendsnel én energiezuinig.


iPhone 11 vergeleken met voorgaande iPhones

iPhone 11, iPhone XS, iPhone 11 Pro

Beschik je nu nog over een oudere iPhone – zoals de iPhone 7 of iPhone 8 (Plus) – en wil je upgraden naar de iPhone 11? Dan is het interessant om te weten hoe veel je erop vooruit gaat. Ook hebben we de iPhone 11 vergeleken met andere toptoestellen van Apple, zodat je beter kunt inschatten of de iPhone 11 bij je past.


iPhone 11 refurbished kopen

Refurbished is de iPhone 11 wél betaalbaar. Via Forza betaal je er tientallen tot honderden euro’s minder voor, zónder in te leveren op de hoge Apple-kwaliteit. Dat komt omdat de refurbished iPhone 11 volledig technisch functioneel is gemaakt met behulp van speciale software, professionele apparatuur en ervaren technici. Je kunt kiezen uit drie verschillende uiterlijke productcondities. Wat je keuze ook wordt, je krijgt er altijd 2 jaar garantie én gratis laadaccessoires bij. En bestel je vandaag vóór 22:30 uur? Dan kun je er vaak de volgende werkdag al mee aan de slag!

Bekijk iPhone 11 refurbished