Alles over de iPhone XS

Geïnteresseerd in de iPhone XS refurbished? Of heb je nog vragen voordat je je definitieve keuze hebt gemaakt? Op deze pagina vind je alles over de iPhone XS. We verwijzen je op deze pagina onder andere door naar artikelen over het kleurrijke beeldscherm, de cameramodule, de accuduur en nog veel meer. Op deze pagina vind je ook vergelijkingsblogs, zodat je nog meer inzicht krijgt in de voordelen van de iPhone XS en of dit toestel voor jou het meest geschikt is.

Tweede iPhone met 5.8 inch OLED-scherm

iPhone XS scherm

De iPhone XS is het tweede toestel met een prachtig 5.8 inch OLED-scherm. Apple noemt dit zelf Super Retina. Het scherm van de iPhone XS beslaat de gehele voorkant en heeft een kleine inkeping. In deze inkeping zit een kleine oorspeaker, de frontcamera en een aantal sensoren die Face ID mogelijk maken. Uiteraard hebben wij in de volgende artikelen het beeldscherm en alle gerelateerde elementen uitgebreid uitgelegd.

Een premium design en een nieuw kleurtje

iPhone XS Goud

De iPhone XS heeft dezelfde behuizing en afmetingen als zijn voorganger en geniet dus een glazen achterkant in combinatie met een roestvrijstalen rand. De iPhone XS is ook verkrijgbaar in een nieuwe gouden kleur en is als eerste iPhone waterdicht. Daarnaast beschikt de iPhone XS ook over draadloos opladen waardoor je dus geen last meer hebt van kabels die in de weg kunnen zitten. Hoewel het design vrijwel identiek is aan zijn voorganger, beschikt de iPhone XS over dual sim, waardoor er een extra digitale simkaart toegevoegd kan worden aan je iPhone.

Een veelzijdige camera

iPhone XS cameralens

De camera van de iPhone XS heeft subtiele upgrades gekregen. Zo film je met deze krachtpatser in stereogeluid waardoor je beeldmateriaal een stuk voller en natuurlijker klinkt. Goed nieuws voor de filmliefhebbers dus. Daarnaast laat deze camera meer licht toe in de geschoten foto’s. De camera van de iPhone XS beschikt ook over Face ID.

A12 Bionic processor, bijzonder energiezuinig

iPhone XS processor

De processor in de iPhone XS is ongekend goed. Hij is energiezuinig en bizar snel. Apple noemt de processor A12 Bionic en deze bezit daarnaast een verbeterde Neural Engine. Hierdoor verlopen handelingen, zoals je toestel ontgrendelen met Face ID, significant sneller. Ook kan de iPhone XS nu op basis van jouw gebruik beter voorspellingen doen en je advies geven. Doordat de processor zoveel energiezuiniger is, gaat de batterij van de iPhone XS ook langer mee.

Algemene onderwerpen over de iPhone XS

iPhone XS laptop

Er zullen soms onoverzienbare moment plaatsvinden waarbij je iPhone XS niet meer reageert zoals het zou moeten. Zo kan het voor komen dat je touchscreen niet meer reageert op jouw aanrakingen, of dat je waterschade oploopt. Dat is natuurlijk vervelend, maar daar willen we je graag bij helpen.

iPhone XS vergeleken met andere iPhones

iPhone vergelijking

Bezit jij op dit moment een oudere iPhone? Of twijfel je tussen de allernieuwste modellen en de iPhone XS? Dan is het begrijpelijk dat je op zoek bent naar meer informatie. We hebben hieronder een aantal artikelen voor je op een rijtje gezet waarbij we je meer inzicht geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de iPhones.

iPhone XS refurbished kopen

De iPhone XS is een ware krachtpatser. Samen met zijn premium behuizing is deze iPhone bij Forza Refurbished schrikbarend scherp gesprijsd. Onze iPhones zijn op tientallen punten gecontroleerd door erkende software en ervaren technici. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en daarom dragen wij met trots het keurmerk Refurbished. Verder krijg je op je iPhone XS refurbished twee jaar garantie en gratis laadaccessoires. Van zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis!

Bekijk iPhone XS refurbished